Шефът на Археологическия музей, професор и университетски декан в листата на Славчо Атанасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 16.09.2011Коментари ()7787
©
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Иван Вазов":
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Пловдивският председател на ВМРО-НИЕ Бойко Ватев, кметът Славчо Атанасов и доайенката сред общинските съветници д-р Лилия Учкунова внесоха в Общинската избирателна комисия документите за кандидатурата на Атанасов за втори мандат и за листа от 51 общински съветници от коалицията ВМРО-НИЕ, НДСВ, Обединени земеделци, ОДС и РДП, които застават зад Атанасов. 

Пред журналисти кметът заяви, че според него листата, която самият той оглавява, е най-добрата от представените досега, тъй като включва опитни общински съветници и хора, познати добре в обществото, които нямат негативна репутация.

В листата Славчо Атанасов е следван от почетната гражданка на Пловдив доктор Учкунова, трети е председателят на Общинския съвет Илко Илиев. Четвъртото място е за коалиционните партньори от НДСВ, представени от Мариана Димитрова, директор на Езикова гимназия "Иван Вазов". Петото и шестото места са за двама опитни съветници от кметската партия ВМРО-НИЕ - Камен Шишманов и областния председател Слави Георгиев. На седмо място е Гичка Кърнева от "Обединени земеделци". Осми е директорът на Археологическия музей Костадин Кисьов, доктор на историческите науки. Следва го Ирина Димитрова отново от ВМРО-НИЕ, а десети е пловдивският председател на ССД архитект Атанас Недевски.

Листата включва още професора Марин Роглев, един от деканите на факултети в Аграрния университет - доц. Янко Димитров, преподавателят от ПУ Андрей Захариев - икономист от НДСВ, а на 51-вото място е шефът на ПОАП Александър Пецов, който и на вота преди 4 години отново е настоявал да е последен в списъка с кандидати на ВМРО, разказаха Славчо Атанасов и Бойко Ватев.

От утре Славчо Атанасов ще бъде заместван от вицето си Александър Долев, който отговаря за общинската собственост. Кампанията на Атанасов ще стартира официално на 24-и септември на Античния театър с концерт на "Тоника СВ".


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shefut-na-Arheologicheskiya-muzei-profesor-i-universitetski-dekan-v-listata-na-Slavcho-Atanasov-288002
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.