Автомобил се запали на кръстовището бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 23.06.2011Коментари ()9544
Заснех пожар на лек автомобил на кръстовището на бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев" в Пловдив, пише читател на редакционната ни поща.

Колата се запали много бързо. Опитаха се да я изгасят с подръчни средства и с пожарогасител от близката аптека. Пожарната пристигна за минути и изгаси колата, продължава разказа си читателят.

От цялата история остана едно лошо чувство - пожарната дойде бързо, свърши си работата перфектно, но...пристигнаха с почти разпадащ се ЗИЛ, който беше по-стар от пожарникарите. Те бяха облечени в смешно стари облекла, завършва писмото си.

"Причината за пожара е техническа неизправност и по специално, спукан горивопровод. При запалването няма пострадали. Една противопожарна кола се отзовала на мястото на инцидента. а сигналът е подаден в 09:01 часа. Спасено е купето на автомобила. Колегите са пристигнали на мястото за около 3 минути, а за 2 са успели да локализират огъня". Това каза за Plovdiv24.bg Георги Кунев, който е говорител на Областната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".



Автомобил се запали на кръстовището бул. "Източен" и бул. "Хр. Ботев"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Avtomobil-se-zapali-na-krustovishteto-bul-Iztochen-i-bul-Hr-Botev-264734
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.