Славчо Атанасов без нито едно нарушение от началото на мандата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:04 / 05.05.2011Коментари ()3191
© Plovdiv24.bg
Пловдивският районен съд реши, че кметът Славчо Атанасов не е извършил нарушения в никой от четирите случая, за които Агенцията за държавна финансова инспекция му бе издала наказателни постановления за общо 5000 лева.

Институцията бе сметнала, че има нарушения при провеждане на обществени поръчки за публикуване на актовете на Общински съвет - Пловдив, за строителните работи в разширения участък от бул. "Източен", за обработката на зелени площи срещу вредители и за доставка на копирни и печатащи устройства за нуждите на общинската администрация. Припомняме, че кметът обжалва пред магистратите и четирите наказателни постановления. Трите решения, които оневиняват Славчо Атанасов, са от края на месец април, а четвъртото е от началото на май.

"Винаги съм казвал, че спя спокойно и че няма по-добро доказателство за точността на работата ми като кмет от произнасянето на най-висшите органи, какъвто е съдът. Ето затова повтарям, че не ме е страх от проверки, защото така няма повод за заяждане на дребно и за празно говорене", коментира Славчо Атанасов.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Slavcho-Atanasov-bez-nito-edno-narushenie-ot-nachaloto-na-mandata-252323
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.