Кадрови рокади бележат началото на Страстната седмица в Община Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 18.04.2011Коментари ()6242
© Plovdiv24.bg
С интересни рокади в общинската администрация започна Страстната седмица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи на днешния брифинг в общината, главният секретар на Борислав Инчев.

Стана ясно, че Петър Копарански, директор на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи", е подал заявление до кмета Славчо Атанасов, с молба да бъде временно отстранен от заеманата от него длъжност, поради здравословни причини. 

Инчев беше категоричен, че кметът е приел молбата на Копарански, но все още не се знае кой ще бъде неговият заместник. Като временно изпълняващ длъжността на шеф на ОП "Синя зона, паркинги и гаражи", ще бъде един от сегашните заместници в общинското предприятие, Еньо Колев. 

За още една рокада, но този път в отдел "Човешки ресурси", съобщи Инчев. След подадена молба от Ванко Иванов, началник отдел "Човешки ресурси" в общината, той ще бъде преместен временно, за период от 2 години в районната администрация на "Тракия". В мотивите на молбата на Иванов към кмета, също са заложени здравословни причини. Той ще бъде преместен там, тъй като работата в кметството на "Тракия"е с по-нисък интензитет от тази в общината. 




Общинарите се поболяха


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kadrovi-rokadi-belezhat-nachaloto-na-Strastnata-sedmica-v-Obshtina-Plovdiv-247747
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.