Възпитаници на ЦДГ "Детелина" обраха овации с оперетно представление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:26 / 14.04.2011Коментари ()1876
©
Оперетите "Пеперудена магия" и "Продавач на надежди " представиха децата от ІІІ група на ЦДГ "Детелина" от район "Източен" пред многобройна публика от родители и гости, които едва се събраха в преустроената в театрална сцена детска занималня. Чаровен глашатай с пъстър барабан обяви началото на представлението и пред смаяните зрители танцуваха и пяха очарователни пчелички, пеперуди, бръмбари и други буболечки, които магически сляха цветове и музика в празнична горска еуфория. Продавачът на надежди вдъхна много оптимизъм чрез вечните добродетели- доброто, приятелството, любовта и помощта в беда. Бурните аплодисменти на зрителите оставиха за дълго малките артисти на сцената за голяма тяхна радост.

Гост на това прекрасно събитие беше Стефка Симеонова- главен експерт "Образование и култура" в район "Източен", която не скри възхищението си от постановката и поздрави всички деца от името на кмета Петър Петров, като им подари книжки с великолепни илюстрации.

Великденските изяви на детската градина продължават с най-новия спектакъл "Сезоните на детството" на 21.04.2011г. от 17.30ч.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzpitanici-na-CDG-Detelina-obraha-ovacii-s-operetno-predstavlenie-246805
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.