Райна Петрова откри компютърен кабинет и обновен стол в ОУ "Душо Хаджидеков"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 11.04.2011Коментари ()2934
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Душо Хаджидеков":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова откри мултимедиен интерактивен компютърен кабинет в Основно училище "Душо Хаджидеков". От името на администрацията тя подари за нуждите на учебното заведение нов принтер и апарат за сканиране "Канон".

Това е първата зала за интерактивно обучение в район "Централен", оборудвана по най-съвременните изисквания. Компютърните системи в кабинета са 14-т на брой, като най-голям интерес сред присъстващите предизвика интерактивната дъска, която позволява директна връзка между учениците, които работят на компютрите, и преподавателя отпред.

Модерният кабинет бе открит с подкрепата на Училищното настоятелство на ОУ "Душо Хаджидеков" с председател Александър Радев и благодарение на добрата съвместна работа с ръководството на учебното заведение с директор Георги Стефанов.

След това кметът на район "Централен" г-жа Райна Петрова откри обновения стол за хранене в училището. Той е напълно ремонтиран, с подменени тавани и подова настилка, монтирани са нови радиатори и обзавеждане. Ремонтът е на стойност 26 000 лева, отново осигурени с подкрепата на Училищното настоятелство с председател Александър Радев.
Освен кмета на район "Централен" г-жа Петрова, на празника в ОУ "Душо Хаджидеков" днес присъстваха цялото ръководството на учебното заведение, членовете на Училищното настоятелство, заместник-кметът Костадин Димитров, секретаря Емил Саралийски, експерти от районната администрация, представители на РИО на МОМН и др.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Raina-Petrova-otkri-kompyuturen-kabinet-i-obnoven-stol-v-OU-Dusho-Hadzhidekov-245832
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.