Кметът: Залагам си честта, че до три месеца Пловдив ще бъде неузнаваем по отношение на дупките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 11.04.2011Коментари ()4600
©
Днес кметът Славчо Атанасов, заяви че до три месеца дупките по улиците на града ще бъдат запълнени, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Затова той, дори заложи своята чест. 

Оказа се, че в петък е провел тричасова инспекция в Пловдив. Тази инспекция е установила че ситуацията с дупките съвсем не е добра.  От утре започва запълването на най фрапантните такива в града, чийто брой е 218. 

Освен това, кметът обеща, че 10-те светофарни уредби в града, които са излезли извън строя, заради силния вятър, бушуващ няколко дни в Пловдив, до утре трябва да бъдат възстановени в нормален режим на работа. 

Част от неработещите светофари се намират на кръстовищата на ул. "Гладстон" и ул."Преслав", бул."Освобождение Мария Луиза и Шести септември", ул."Петко Д. Петков" и бул."Мария Луиза" и в район "Тракия"- бул."Освобождение" и ул. "Пеньо Пенев".

На пресконференцията в общината, стана ясно, че възстановяването на светофарните уредби е започнало още от тази сутрин.

"Разпоредил съм се, до утре всичките да работят нормално, защото някои се намират на възлови кръстовища и могат да създадат ПТП", лаконичен беше кметът.

Освен това, служителите на ОП "Паркове и градини" трябва да разчистят и падналите дървета в някои части на града, допълни още Славчо Атанасов.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-Zalagam-si-chestta-che-do-tri-meseca-Plovdiv-shte-bude-neuznavaem-po-otnoshenie-na-dupkite-245618
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.