Няма място за преминаване на хора по тротоар, заради нагло паркиране
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 22.02.2011Коментари ()8756
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
За поредната фрапантна ситуация с нагло паркиране ни сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Поредният случай, от вече станалите ежедневие в града, е от градинката до Пловдивския университет. Нагъл шофьор е паркирал своя автомобил по един безумен начин, като е преградил достъпа на хора по тротоара. Читателят ни се възмущава от факта, че заради некоректното паркиране майки с колички и възрастни хора са принудени да вървят по улицата, по която видимостта е силно затруднена от паркираните коли и всяка крачка на хората по улицата е опасна за техния живот.

В последно време се забелязва едно активизиране на некоректните водачи и всевъзможните начини на паркиране в Пловдив. Последните примери за такива ситуации са наглите ТИР-ове паркиращи върху зелени площи и тротоари в "Тракия", както и "европейското" паркиране на студенти от Европейския колеж в улички до учебното заведение.

Plovdiv24.bg
приканва пловдивчани да са все така активни в борбата с неправдите в града и да продължават да ни изпращат сигнали за нарушения от всякакво естество.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nyama-myasto-za-preminavane-na-hora-po-trotoar-zaradi-naglo-parkirane-232018
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.