Магазин Indigo Shoes: Ситуацията изобщо не беше такава, това е лъжа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 09.04.2024Коментари ()22109
© Google
Позиция на магазин Indigo Shoes по повод публикацията на Plovdiv24.bg, озаглавена "Продавач изгони млада дама от магазин за обувки на Главната, зададе й повече от обиден въпрос":

Уважаеми клиенти!

Искаме да ви информираме, че магазин Indigo Shoes в гр. Пловдив е бил жертва на клеветническа кампания, която цели да оплюе доброто ни име. Ние сме горди с това, че собственик и управител на магазина е жена, която с грижа и професионализъм води бизнеса от над 20 години.

Ситуацията, която е била разпространена в социалните мрежи, е изцяло лъжлива и неотговаряща на истината. Това, което се твърди, е напълно невярно и не отразява реалността в нашия магазин. Та ние имаме клиенти от над 20 години в нашият град!

Съжаляваме, че този необоснован обвинителен пост беше разпространен без спазване на основните правила за излагане на факти и без да се консултира с нас. Ние ценим доверието, което сте ни оказали през годините, и се надяваме, че ще продължите да ни подкрепяте в бъдеще. Ако имате някакви въпроси или съмнения, не се колебайте да се свържете с нас директно. Благодарим ви за вашата подкрепа и разбиране.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Magazin-Indigo-Shoes-Situaciyata-izobshto-ne-beshe-takava-tova-e-luzha-2072015
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.