Директорът на митницата в Пловдив за хаоса: В края на седмицата винаги има по-голямо струпване
Автор: Диана Бикова 17:28 / 30.03.2024Коментари ()4529
Новото ръководство на Митница Пловдив разработва проект за по-ефективна организация на логистиката на автомобили в района на институцията. Това съобщи за Plovdiv24.bg директорът Мирослав Беляшки по повод публикацията ни Тотален хаос около митницата в Пловдив.

В края на седмицата винаги има по-голямо струпване на автомобили, въпреки че в събота има дежурни екипи, обясни Беляшки. Камионите се нареждат на булеварда в посока от юг на север, за да може да влязат в митницата и така за другите автомобили остава само една пътна лента. Проблемите не са отсега и при струпване на повече товарни коли полицията изпраща екипи да регулират.

Новата организация на движение цели да се избегнат тапите и съвсем скоро проблемът ще бъде решен. Още тази седмица предстои да се монтира две допълнителни видео камери, а пространството ще бъде оптимизирано, за да не въртят излишно хората, каза Беляшки.

Директорът се извини на пловдивчани за създаденото неудобство.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Direktorut-na-mitnicata-v-Plovdiv-za-haosa-V-kraya-na-sedmicata-vinagi-ima-po-golyamo-strupvane-2060286
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.