11-годишната Рая страда от много рядък и агресивен рак, има нужда от спешна помощ
Автор: Йоланда Пелова 10:55 / 20.03.2024Коментари ()2500
©
Прекрасната Рая има нужда от помощ, предава Sofia24.bg.

Публикуваме призива на нейните родителити:

Здравейте мили хора!

Пишем това писмо с натежали от болка сърца! Най-трудното нещо е да си безсилен да помогнеш на детето си, но вярваме, че с вашата помощ ще успеем!

Ще ви разкажем нашата история.

Ние сме родители на едно прекрасно 11-годишно момиченце Рая. За наше огромно нещастие през месец февруари, при преглед от личен лекар беше забелязана подутина в областта на небцето. И от този момент за нас започна ада!

Беше приета в болница и бяха назначени изследвания за установяване подутината (вкл. и бе взета биопсия), която за съжаление установи много рядък и агресивен тумор на меките тъкани (рабдомиосарком). Тъй като болестта е изключително рядка (3 на 1 000 0000 деца) се наложи да потърсим СПЕШНО помощ в Турция. И така без да губим време заминахме.Там направиха всички необходими изследвания,които за наше огромно съжаление потвърдиха диагнозата. 

Оказа се, че болестта се развива изключително бързо, буквално с дни. Освен необходимите изследвания, направиха ЯМР и ПЕТ скенер, които установиха метастази в областта на шията. От Турската клиника назначиха 4 курса СПЕШНА химиотерапия.

Към момента са направени първите две вливки. Сумата, която е необходима за последващото лечение е АБСОЛЮТНО НЕПОСИЛНА за нашето семейство.Като след приключване на химиотерапията е възможна операция с последваща реконструкция на меките тъкани и последваща лъчетерапия.



!! !! !! СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ.ЗА НАС Е ВАЖЕН ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ ДАРЕН ОТ ВАС И ВИ БЛАГОДАРИМ БЕЗКРАЙНО ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪПРИЧАСТНОСТТА. ВЯРВАМЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ПОСТИГНЕМ ЧУДОТО РАЯ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА!! !! !!



Подкрепете Рая с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-s-raya

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Рая Любомирова Любенова

Включете се в онлайн базара на платформата

https://m.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина

https://pavelandreev.bg/subscription


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/11-godishnata-Raya-strada-ot-mnogo-ryaduk-i-agresiven-rak-ima-nuzhda-ot-speshna-pomosht-2046988
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.