Възстановиха движението в района на верижните катастрофи до Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 16.03.2024Коментари ()4664
©
Движението в района, където по-рано през деня се случиха две верижни катастрофи, вече е възстановено. Това съобщиха от пловдивската полиция.

До приключването на работата на полицейските служители, движението в част от Околовръстното на Пловдив бе за около 3 часа временно преустановено и трафикът от АМ "Тракия" към Пловдив преминаше през село Войводиново.

Както по-рано Ви информирахме, днес по-обяд на Околовръсното, се случиха две пътнотранспортни произшествия, поради които се образуваха километрична опашка от автомобили.

Към 12.30 ч. е получен сигнал за верижна катастрофа с три автомобила, в близост до моста на Марица на Околовръстното, преди разклона за село Рогош. При това ПТП няма пострадали.

Минути по-късно е получен още един сигнал за нова катастрофа - при изпреварване на образуваната колона,,заради предната катастофа, водач навлязъл с автомобила си в насрещното движение и се ударил в друга кола.

Последвал сблъсък и с трети автомобил в близост. Шестима души са откарани за медицински прегледи, но по предварителни данни няма тежко пострадали.

И при двете катастрофи алкохолните проби на шофьорите са отрицателни.



Още по темата: общо новини по темата: 2
16.03.2024 »
16.03.2024 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzstanoviha-dvizhenieto-v-raiona-na-verizhnite-katastrofi-do-Plovdiv-2042462
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.