Този паркинг в "Кючука" се превърна в истинска загадка, досега няма нарязани гуми и вдигнати чистачки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:46 / 03.03.2024Коментари ()12937
© Facebook
Паркинг в "Кючук Париж" е истински лабиринт, видя Plovdiv24.bg. Във фейсбук групата "Забелязано в Кючука" е публикувана снимка, на която се вижда, че няма излизане, а последната кола няма как да излезе, ако това не се случи с предишните.

"Загадка. Не бях виждала такова паркиране на бул. "Никола Вапцаров". Как излизат автомобилите, които са в средата!?!?", риторично пита пловдивчанката, която е публикувала снимката.

"Изчакайте до утре сутрин и ще разберете, работа ли нямате да занимавате хората???", ядосва се пловдивчанин, а друг предполага:

"Предполагам всички от блока се познават, щом до сега няма нарязани гуми и вдигнати чистачки. А и предната кола, като че ли е оставила бележка на таблото, най-вероятно телефон."

И още:

"Има разбирателство и телефони."

"Всички са роднини дошли са заедно и работят в една фирма", шегува се трети.

"Оставя се на свободна и на който му пречи я избутва, толкова просто."

"Пловдив се превърна в град на селяндури и високопланински джентълмени и дамите им, това е новото ни бъдеще, на селящина и мизерия."

"Не излизат".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tozi-parking-v-Kyuchuka-se-prevurna-v-istinska-zagadka-dosega-nyama-naryazani-gumi-i-vdignati-chistachki-2025852
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.