Пловдивчанин: На кого пречим и къде да паркираме? Улицата е по-широка и от летището в Крумово!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 04.02.2024Коментари ()17631
© Google
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си неприятностите, но които са подложени той и останалите шофьори на улицата, която живеят.

Ето какво ни пише:

"Живея на ул. "Чернишевски", където от няколко години паркирането е истински ад. Всеки пловдивчанин  знае колко се разви микрорайона в последните години - към вече съществуващите "атракции" -  като МОЛ "Пловдив", Братската могила, и Гребната база. Отвориха се няколко вървежни ресторанта, както и двете офис сгради до мола.

Всички служители на мола, както и тези от офисите паркират на локалното на бул. "Свобода", където паркираме и ние - живущите на ул. "Чернишевски". Паркирането и преди беше изключително изпитание, понякога се налага просто да пуснеш аварийните и да чакаш някой да тръгне, за да спреш на неговото място. Служители на Общинска охрана започнаха да пишат глоби наред, при положение, че въпросната улица е единственото място, където и ние живущите едва намираме място да паркираме, а и е достатъчно широко, за да се разминат два камиона, дори при паркирани коли и от двете страни.

На кого пречим и къде да паркираме? Улицата е по-широка от летището в Крумово!", завърва сигнали си пловдивчанинът.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-Na-kogo-prechim-i-kude-da-parkirame-Ulicata-e-po-shiroka-i-ot-letishteto-v-Krumovo-1990618
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.