Зам.-кметове пред вписване в Червената книга, били изчезващи видове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:18 / 05.10.2010Коментари ()1932
© Plovdiv24.bg
За снизхождение към пловдивските заместник-кметове призова видният техен представител Александър Константинов пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"След толкова много смени, станахме изчезващи видове, ще ни вписват в Червената книга. Движението сред нас е голямо, отговорността ни е огромна", оплака се той.

Позовавайки се на дългите си наблюдения върху общинските дела, той се закле, че администрацията никога не била работила при такава публичност и без теми "табу", макар жестоката масирана обсада на Пловдив от правителството на ГЕРБ да се отразявала на психиката и нервната система на зам.-кметовете.

Червеният заместник направи излиянията си при официалното представяне на новия човек от квотата на БСП в управлението на града - Георги Търновалийски. Той дори припомни колко лесно било кметуването на Спас Гърневски, когато синьото правителство на Иван Костов му изсипвало милиони. Забрави обаче, че в началото на тогавашния мандат червеният по онова време премиер пловдивчанин Жан Виденов се зарече да превърне родния си град в "синьо гето". 

 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zam-kmetove-pred-vpisvane-v-Chervenata-kniga-bili-izchezvashti-vidove-196405
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.