11-годишeн шофира със 146 км/ч! Бащата: Не изпреварвай, че има камера, дръж средна лента
Автор: Петя Кузева 11:38 / 24.11.2023Коментари ()18237
© Facebook/Petya Boneva
Майка пропищя, че 11-годишният й син е "принуден от своя баща" да шофира със 146 км/ч. на Околовръстното шосе в София.

Потресаващото видео изглежда абсолютно автентично и е споделено в социалната мрежа "Фейсбук" от притеснената майка Петя Бонева. Тя твърди, че се чувства безпомощна в "държавата на абсурдите" и вече е сезирала институциите, но развитие по случая няма. Заради възрастта на детето "Фокус" скри лицето му на кадрите. Петя е споделила и снимка на бащата, който буквално е гушнал пачки със стотачки.

"В държавата на абсурдите всичко е възможно! Това е 11г ми син, който шофира на околовръстното шосе в София със скорост 146км/ч., принуден от своя баща. От месеци са сезирани всички "отговорни" институции и никой не желае да вземе отношение по случая". 

Петя Бонева, която работи в мобилен оператор, моли за споделяне на публикацията й, "за да стигне до повече хора, и някой да реагира най-сетне!!!", обвинява и медии, че потулват случая и заради връзки на другия родител. 

Публикацията й вече предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи.

"Безумие! Безотговорно, опасно, това дете има право да живее, няма право да управлява автомобил!!!", пишат потребители.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/11-godishen-shofira-sus-146-kmch-Bashtata-Ne-izprevarvai-che-ima-kamera-druzh-sredna-lenta-1908277
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.