15-годишно момче е карало при тежката катастрофа, в която загинаха трима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 26.08.2010Коментари ()8884
© pa-media.net
Един 19-годишен и двама 15-годишни младежи загинаха при тежка катастрофа, за която Plovdiv24.bg ви информира по-рано днес. Инцидента е станал вчера около 16.30ч. на пътя между пазарджишките села Алеко Константиново и Црънча.

Макар и неправоспособен 15-годишен тийнейджър от село Алеко Константиново седнал зад волана на "БМВ", собственост на баща му Н.М.-39г. Движейки се с несъобразена скорост непълнолетният загубил контрол над возилото, то напуснало платното и след два последователни удара в крайпътни дървета се преобърнало.

При получаване на сигнал за случилото се на местопроизшествието незабавно са изпратени екипи на "Пътна полиция", РУПБС-Пазарджик, "Спешна помощ" и "Гражданска защита". За съжаление вследствие на жестокия удар са починали водача, както и возещите се в "БМВ"-то 15-годишен негов връстник от с.Алеко Константиново и 19-годишния Й.И. от Пазарджик.

Единствения останал жив след катастрофата К.В.-21 от същото село е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик и след направените му прегледи е освободен за домашно лечение. На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна група на РУП-Пазарджик, образувано е дознание.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/15-godishno-momche-e-karalo-pri-tezhkata-katastrofa-v-koyato-zaginaha-trima-187237
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.