Дървото или знакът, или как един абсурд може да се оправи с минимални усилия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:58 / 15.10.2023Коментари ()6388
Пореден знак, скрит зад дърво, затруднява шофьорите в Пловдив, видя Plovdiv24.bg. Дебелият ствол на растението ограничава видимостта от паркинга на близкия хотел/ ресторант към улица “Съединение" в район “Тракия". Изпитание за шофьорите е тъмната част на денонощието.

Не е ясно защо знакът “Стоп" и задължителен завой надясно не е сложен пред дървото, а зад него. В Пловдив обаче дървесната растителност и прорасналите клони пречат на шофьорите и на други места в града.

В няколко специални материала напомнихме на общинското предприятие “Градини и паркове" и на неговия директор Веселин Козарев да си свършат работата и да предприеме необходимите действия и да изчистят клоните.

В случая обаче сигналът ни е насочен и към общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта", което отговаря за знаците в града и съответно може да го премести, така че видимостта да не е ограничена и да се оправи този абсурд.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Durvoto-ili-znakut-ili-kak-edin-absurd-mozhe-da-se-opravi-s-minimalni-usiliya-1860009
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.