От УМБАЛ "Свети Георги" казаха за състоянието на ескортираната от полицията родилка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 21.07.2023Коментари ()12520
© Plovdiv24.bg
От УМБАЛ "Свети Георги" заявиха, че състоянието на родилката и нейното бебе е добро. Благодарение на спешните грижи на лекарския екип въпреки усложненията  всичко е минало благополучно.

Както Plovdiv24.bg по-рано съобщи младши инспекторите Радин Андреев и Венцислав Добрев от Трето районно управление на полицията попадат в образувалата се колона от моторни превозни средства в участъка между жп прелез и бул. "Васил Априлов". 

Докато изчакват в тапата, към униформените се приближава много разтревожен водач на микробус и обяснява, че спешно трябва да откара бременната си жена  в УМБАЛ "Свети Георги", понеже има силни болки. 

Без да се двоумят полицаите подават информацията в дежурната оперативна част на районното управление и потеглят с включени светлинна и звукова сигнализация пред буса, осигуряват му коридор по пътя в пиковия трафик по това време на деня и след около 15 минути заедно стигат безпрепятствено до болницата. Там жената е приета от вече предупредените за неотложния случай медици.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ot-UMBAL-Sveti-Georgi-kazaha-za-sustoyanieto-na-eskortiranata-ot-policiyata-rodilka-1761464
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.