Анджелина Джоли се насочва към ново поприще, ето кое е то
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 18.05.2023Коментари ()1709
©
"Започвам нещо ново днес - колектив, в който всеки може да твори". Това написа Анджелина Джоли в профила си в Instagram. С тази публикация актрисата обяви пускането на пазара на модната марка, която ще носи нейното име, видя Sofia24.bg.

В публикацията си холивудската звезда определи своя нов бранд като "Място, където креативните хора могат да си сътрудничат с опитни шивачи и занаятчии от цял свят. Това е начин да благодаря и да покажа уважението, което изпитвам към многото таланти, които срещнах по света".

Марката, казва тя, ще използва "Винтидж материал и отпадъчни тъкани". Един добродетелен моден проект, който ще види бял свят есента на 2023 година.

"Atelier Jolie иска да се присъедини към тези, които се ангажират с демократизирането на модната индустрия, позволявайки на клиентите да имат достъп до творенията на колектив от дизайнери и майстори занаятчии“, допълва Джоли.

От друга страна, Atelier Jolie също насърчава повторното използване: "Ще използваме остатъци и реколта материал. Ще реновираме и съживим старите дрехи благодарение на технологията upcycling. Ще вдъхнем нов живот на това, което може да бъде изхвърлено, ще създадем облекла, които ще бъдат истински наследства, с много лично значение“, завършва постът на актрисата.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Andzhelina-Dzholi-se-nasochva-kum-novo-poprishte-eto-koe-e-to-1682419
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.