Изненада! Вижте какво се изсипа в центъра на столицата, имаше и ледени късове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 25.04.2023Коментари ()5178
©
Снимката е илюстративна
Градушка и силен дъжд удариха ценъра на София. Това стана ясно от кадри, изпратени до Sofia24.bg. От видеото се вижда как вали ситен град. Припомняме, че по-рано днес имаше информация за градушка и в други части на столицата.

Ето какво ще бъде времето според НИМХ през останалата част на деня и през нощта: 

Днес през страната ще преминава студен атмосферен фронт. Облачността ще е значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има валежи от дъжд, на много места придружени с гръмотевици.

По-интензивни ще са явленията в планинските райони в Централна България, а привечер и в югоизточните райони, където ще има и градушки.

Вятърът в по-голямата част от страната ще се ориентира от северозапад, в източните райони ще остане от югозапад, ще е слаб до умерен. Дневните температури ще започнат да се понижават и максималните ще са между 17° и 22°, в София - около 17°.

През нощта вятърът и в Източна България ще се ориентира от северозапад. На места, главно в югоизточната половина от страната, ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, в София: 5-6°.

Повече можете да видите във видеото.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Iznenada-Vizhte-kakvo-se-izsipa-v-centura-na-stolicata-imashe-i-ledeni-kusove-1653048
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.