Рускиня се съблече чисто гола в Бали, ето какво се случи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:22 / 19.04.2023Коментари ()2668
© Instagram
Бали има какво да предложи на всеки турист, да не говорим за хора, които бягат от зона на военен конфликт. Топлите плажове и спокойствието са истински магнит за руснаци и украинци, които бягат след руската инвазия в Украйна. Стотици руснаци избраха да заживеят на Бали, но много често заради непознаване на местните обичаи и традиции влизат в конфликт с коренното население на острова.

Рускиня на име Луиза Косик е била арестувана от полицията на индонезийския остров Бали, след като се снимала гола пред 700-годишно дърво, считано за свещено от местните жители. От Министерството на човешките права на Бали съобщиха, че 40-годишната руска гражданка е била депортирана обратно в Москва в неделя, като е престояла преди това в ареста за пет дни, пише 20minutos.

Припомняме, че преди по-малко от месец руски турист беше депортиран, след като се съблече чисто гол на върха на свещена планина. Фотография на мъжа, на която той е с панталон и бельо около глезените си на върха на планината Агунг стана популярна в социалните мрежи. По-късно той беше идентифициран като Юри и издирен от властите. Още тогава властите съобщиха, че в Бали е засилен контрола върху туристическия поток, за да се справят с т.нар. "невъзпитани туристи“.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ruskinya-se-subleche-chisto-gola-v-Bali-eto-kakvo-se-sluchi-1645346
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.