Избягал затворник записа богат набор от кражби към досието си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 17.05.2010Коментари ()2456
© Plovdiv24.bg
Избягал от затвора мъж, извършил няколко кражби, бе заловен в Пловдив от служителите на Второ РУ. Пловдивчанинът И.Г. /21 г./ е в ареста за 24 часа.

До момента е установено, че в периода от бягството му от затвора, 20 април, до 12 май И.Г. е извършил 5 кражби. С взлом от къща близо до кв. "Прослав" той е откраднал дрехи и хранителни продукти. Няколко дни по-късно разбил кафе-автомат в района на Гребния канал и взел 140 лева на монети. От офис на автосалон взел ключове за лек автомобил "Фолксваген Битъл" и с него се придвижил до кв. "Въстанически", където изоставил колата. От друг автосалон И.Г. отнел лек автомобил "Опел Вектра", чиито ключове били забравени на таблото. С опела стигнал до Първенец, където откраднал две регистрационни табели, а после изоставил вектрата в Пловдив. Преди четири дни от книжарница на ул. "Солунска" в Пловдив с взлом извършил кражба на 50 лева.

В събота около 21 часа в района на ул. "Царевец" И.Г. е бил задържан. Във Второ РУ е сформирана група за документиране и на други престъпления, извършени от И.Г.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izbyagal-zatvornik-zapisa-bogat-nabor-ot-krazhbi-kum-dosieto-si-163561
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.