Сигнал от Крумово: Обикаляме къде ли не из страната, но подобна гледка не сме срещали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:15 / 29.01.2023Коментари ()25363
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати снимки от фоайето на народно читалище ,,Наука" с. Крумово, общ. "Родопи". Той не крие възмущението си от купчината хартия, заседнала в фоайето на читалище. Гледка, която не подобава място с учебно-просветителски функции и самодейност. 

Прилича ли ви на читалищно фоайе този вход? Преди седмица ни се наложи да посетим това населено място и читалището и останахме потресени от тази гледка. Обикаляме къде ли не из страната, но подобна гледка....признаваме си не сме срещали. Входът е превърнат в склад за хартия на някаква фирма наела целия първи етаж.

Интересно дали плащат и за ползването на фоайето и кой изобщо им позволява това безобразие? Местни хора споделиха, че така е от години и явно си имат някаква уговорка със самото местно кметство щом им позволяват това.

Както и да е не знаем, но това не е нормална гледка и вход към едно истинско българско читалище.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Signal-ot-Krumovo-Obikalyame-kude-li-ne-iz-stranata-no-podobna-gledka-ne-sme-sreshtali-1548265
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.