Наоми Осака очаква голямо събитие в живота си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:00 / 16.01.2023Коментари ()1951
© Twitter
Новината, че една от най-добрите тенисистки в света - Наоми Осака пропуска Australian Open, породи най-различни слухове. Оказа се обаче, че японката е бременна и това е причината да откаже участие в първия турнир от Големия шлем за сезона. Това означава, че няма да я видим на корта през тази година.

Припомняме, че тя не е играла тенис мач от септември. Осака съощи новината със снимка от видеозон в Туитър.  Ето какво написа тя:

"Последните няколко години бяха меко казано интереси, но разбрах, че най-големите предизвикателства в живота може да са най-забавни. Тези някоко месеца далеч от спорта ми дадоха нова любов към играта, на която съм посветила живота си.

Осъзнах, че животът е твърде кратък и не мога да имам нищо за даденост. Знам, че имам толкова много неща, за които да мисля в бъдеще, а най-важното в този момент е моето дете да може да гледа мой мач и да каже "Това е майка ми".

2023-а ще бъде година пълна с уроци и се надявам, че ще ви видя на старта на следващата. Ще бъда на Australian Open 2024", написа тя.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Naomi-Osaka-ochakva-golyamo-subitie-v-zhivota-si-1532961
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.