Деца от "Щастливо детство" получиха лечение в стоматологичния факултет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 31.03.2010Коментари ()2924
©
По повод на инициативата за стоматологична профилактика на детските зъбки кметът на район "Източен" Петър Петров и ОДЗ "Щастливо детство" с директор Евгения Попиванова направиха поредната крачка и осигуриха лечение на нуждаещите се деца във Факултета по дентална медицина при Медицинския университет в Пловдив. На 17 деца беше осигурено адекватно лечение под ръководството на гл. ас. д-р Мариана Димитрова.

На всяко дете бяха направени между 3 и 5 пломби, не липсваше и извадено зъбче. Професионалното отношение на лекарите, ведрото им настроение и подаръците накараха децата да се почувстват сигурни и спокойни и да очакват без страх следващите посещения на зъболекарския стол. Предстоят следващи посещения, при които да се довърши лечението на децата.

Бяха проведени разговори в посока стартиране на проект за пълно обгрижване на децата от новата учебна година под ръководството на доц. Куклева - ръководител на Катедра "Детска дентална медицина".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deca-ot-Shtastlivo-detstvo-poluchiha-lechenie-v-stomatologichniya-fakultet-153246
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.