Ново провинение на водача на джипа с номер РВ6966ХР
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 16.01.2023Коментари ()10780
Преди дни Plovdiv24.bg ви информира за шофьор, който бе глобен от ОД МВР Пловдив за нарушението, което извърши. Сега читател на медията ни се свърза с нас, за да съобщи:

"Здравейте,

Попаднах на ваша статия за наглия водач на мерцедес с регистрационен номер РВ 6966 ХР преди няколко дни. Тъй като имам запис от видеорегистратор на същия автомобил, искам да го предам на Вас с апел за помощ и съдействие. Този индивид е много уникален, който по никакъв начин не зачита или уважава законите на държавата, в която живеем ние. Най-редовно си прави каквото поиска, прикачвам видео от кръстовището на ул. "Христо Г. Данов" и ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

Съвестните граждани на Пловдив разчитат на вашата помощ този нагъл човек да получи съответната законова санкция. Като се мисли за много важен и си прави каквото си иска, да си плаща редовно съответната "такса над Закона". Изглежда, има парите. Нека не го щадим, жалим, помилваме или пазим!

Въпросният господин е навлязъл след знак, забраняващ навлизането и се движи в забранена посока на еднопосочен път.

След като направя левия завой, се вижда знак Д4, указващ еднопосочност на улицата. В другия край на улицата има знак В1".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novo-provinenie-na-vodacha-na-dzhipa-s-nomer-RV6966HR-1531804
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.