Той е само на 42 години, но отново влиза в затвора при строг режим
Автор: Стойчо Генов 19:19 / 11.01.2023Коментари ()10242
Цветелин Кашкавалов получи днес поредната си присъда и отново влиза в затвора, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 42-годишният мъж от Стрелча се призна за виновен по обвинение в опит за кражба и постигна споразумение с Окръжна прокуратура - Пловдив.

Тъй като е с лошо криминално минало, Кашкавалов бе осъден днес на 3 години зад решетките, при строг режим. Ще трябва да плати и разноски по делото в размер на 180 лв. Той бе доведен с белезници в съдебната зала, защото е с постоянна мярка за неотклонение от 15 юни 2022 година. Пострадалата жена Мария Йорданова не пожела да присъства на делото и да чуе присъдата на Кашкавалов.

Обвиняемият се затрудни на въпроса на съдийката с какво образование е. Той първо каза "мисля, че средно", но след като го попитаха до кой клас е учил в училище, отговори "до осми клас". Разказа, че има малко дете на година и половина, но е безработен, защото в Стрелча нямало никаква работа. "Там вече ходят само на СПА по хотелите", уточни 42-годишният мъж, преди да го отведат към затвора.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Toi-e-samo-na-42-godini-no-otnovo-vliza-v-zatvora-pri-strog-rezhim-1526372
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.