Баща преби 8-годишно момченце, имало спор с дъщеря му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 16.03.2010Коментари ()2873
© Plovdiv24.bg
Мъж нанесъл побой на осемгодишен ученик е задържан в ареста на РУМВР-Пазарджик. Вчера около 11.30 ч. полицейския и младши-полицейските инспектори обслужващи района на пазарджишкото село Ивайло получили тревожен сигнал.

Директорът на местното основно училище съобщил, че афектиран мъж от селото влязъл през едно от междучасията в класна стая на школото. Малко след това нанесъл побой пред очите на всички деца на 8-годишно момче от класа, също живеещо в селото. Незабавно към мястото се насочили екипи на РУМВР-Пазарджик, инспектор „Детска педагогическа стая" и „Спешна помощ".

Детето е прегледано от лекар и за щастие няма сериозни наранявания. Малко по-късно в резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия униформените задържали побойника. Оказало се, че това е криминално проявения 32-годишен мъж от с. Ивайло. Той е баща на момиче от класа на пострадалото момче и според първоначалните данни разпра между двамата съученици е станала причина за побоя.

За случая е уведомена и Районната прокуратура в Пазарджик. С.А. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а срещу него се води бързо полицейско производство.   


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Bashta-prebi-8-godishno-momchence-imalo-spor-s-dushterya-mu-149381
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.