Шофираш си на улица в Пловдив и хоп - по средата изникват кошове за боклук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 14.11.2022Коментари ()2446
Сериозна опасност дебне на една от вътрешнокварталните улици, видя Plovdiv24.bg. Става въпрос за улица "Полковник Владимир Серафимов" в район "Източен", която се намира на метри от районното кметство и на метри от общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта".

В едната лента на пътното платно има изкопана дупка, която е оградена с ажурни елементи и допълнително кошовете за боклук подпират въпросната инсталация. Проблемът е, че в тъмното по никакъв начин не е обозначено със съответната сигнализация, че там има опасност, за която шофьорите да внимават.

Специално за тази улица това е само "черешката на тортата". Заради жилищните комплекси, които се построиха в последните години движението в района на кв. "Гладно поле" стана изключително натоварено. Положението се усложнява и от факта, че от едната страна на въпросната улица се паркират автомобили и разминаването става на една боя разстояние, като колите буквално се изчакват в двата края на улицата.

Пешеходците също създават инфарктни ситуации, тъй като се движат по пътното платно, при това в тъмното.

Оказва се, че причината за разкопаването е отстраняване на авария на топлопровод. Днес по информация от районната администрация трябва да бъде асфалтирана въпросната дупка, а ние се надяваме строителните фирми да бъдат малко по-добросъвестни и да поставят необходимата сигнализация.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shofirash-si-na-ulica-v-Plovdiv-i-hop-po-sredata-iznikvat-koshove-za-bokluk-1462525
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.