Мъжът, който уби по особено жесток начин жена, остава в ареста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 10.11.2022Коментари ()1140
©
Съдът уважи искането на Окръжна прокуратура - Варна и "задържа под стража“ 25-годишния А.И., привлечени към наказателна отговорност за убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин.

До днес той беше задържан за срок до 72 часа с оглед довеждането му в съда за разглеждане искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо него, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Престъплението е извършено през нощта на 7 срещу 8 ноември 2022 година. 50-годишната жертва на младия мъж забелязала, че някой се опитва да демонтира камерите за видео-наблюдение на къщата й и решила да провери какво се случва. Тя попаднала на роднина на мъжа си и помежду им възникнало спречкване.

25-годишният обвиняем извадил нож и нанесъл на жената няколко прободни рани, като успял да засегне жизнено важни органи. Малко по-късно тя починала.

В резултат от предприетите незабавни действия по разследване на случилото се и започнатите издирвателни мероприятия от страна на ОД на МВР – Варна, А.И. бил издирен и задържан.

Определението на Окръжен съд – Варна може да бъде обжалвано пред въззивна инстанция.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Muzhut-koito-ubi-po-osobeno-zhestok-nachin-zhena-ostava-v-aresta-1459381
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.