Шофьор свали дете от автобуса, не му харесало, че платило билета си с жълти стотинки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 13.10.2022Коментари ()3897
© Facebook
Водач на микробус в Перник ще бъде наказан заради отказ да вози дете, платило билета си със стотинки. Това съобщи за БТА Ваня Петкова - управител на фирмата за автобусен транспорт "Кракра“. 

Инцидентът е станал в микробус №10, пътуващ по линията от центъра на Перник до квартал "Тева“. Четиринадесетгодишно момиче платило билета си със стотинки, които шофьорът отказал да приеме, защото сред тях имало много жълти. Инцидентът станал в 20:30 ч. снощи. Пред възмутените пътници водачът посочил, че така са му наредили от фирмата. Един от пътниците заснел видеоклип с инцидента, който е разпространен в социалните мрежи. 

"Няма подобно разпореждане", категорична е Петкова. По думите й подобно поведение на водача е недопустимо и срамно за фирмата, затова ще бъде наказан с последно предупреждение за уволнение. 

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че е потресен от случилото се и е разпоредил спешна проверка на фирмата превозвач.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Shofyor-svali-dete-ot-avtobusa-ne-mu-haresalo-che-platilo-bileta-si-s-zhulti-stotinki-1425671
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.