Общински съветник: Трафик в Пловдив няма да има, ще има едно голямо безкрайно задръстване
Автор: Данислава Вълкова 22:31 / 11.10.2022Коментари ()11423
©
Независимият общински съветник Слави Георгиев отново написа коментар във фейсбук относно случващото се в града по отношение на ремонтите и управлението на местната власт в лицето на кмета Здравко Димитров. Plovdiv24.bg публикува написаното от общинския съветник без редакторска намеса:

Днес Здравко Димитров, изпълни първото си предизборно обещание, справи се с трафика в Пловдив. С първата копка на "Южния обходен колектор" в район "Южен" и проточилия се ремонт на ул. "Даме Груев", "Водния проект" в район "Северен", пробива до Водната палата в район "Централен" и реконструкцията на бул. "Хаджи Димитър" в район "Западен", 4 от 6 района на Пловдив, са вече блокирани.

Трафик няма да има, ще има едно голямо безкрайно задръстване. Всички тези ремонти, се нуждаят от изцяло нов ред за организация на движението в Пловдив и оформяне на временни еднопосочни маршрути, до приключване на ремонтите.

Нищо такова не се вижда от работата на Здравко Димитров, Пламен Райчев и Тодор Чонов. Сякаш в Пловдив няма струпване на критично количество ремонти и сякаш, не са го знаели.

Работата на администрацията е да предвиди, планира и оформи движението в Пловдив, така че то да е максимално улеснено за гражданите, въпреки ремонтите. Явно доста хора в Общината просто не са си свършили работата.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtinski-suvetnik-Trafik-v-Plovdiv-nyama-da-ima-shte-ima-edno-golyamo-bezkraino-zadrustvane-1423764
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.