Истерични служителки възмутиха майка в Пловдив
Автор: Цвети Тончева 10:36 / 14.08.2022Коментари ()17735
© Plovdiv24.bg
Истерични служителки принуждават майка на четири деца да си стои в къщи, защото шумът от детската глъч им пречи. Сигналът бе изпратен до Plovdiv24.bg от майката Кристина Рутковска.

Тя има 4 деца – кака на 16 години, две момчета на 9 и 5 години и още едно момиче на 2 години.

Случката се разиграва в район "Южен" на ул."Павел Калпакчиев" 43, около 11,00 часа преди дни. Жената и децата се прибират от пазар. Майката сяда да си почине пред кооперацията на сянка и моли момчетата с тротинетките си да играят около кооперацията на сянка, да не ходят на слънце, защото е силно, а и за да ги наглежда. През това време тя е на пейката с малкото момиченце в количка. На приземния етаж в самата кооперация има фирма с две служителки, които работят на отворени врати.

“Децата започнаха да правят кръгчета на сянка около жилищната ни кооперация, а аз с чантите и мрънкащо малко дете реших да изпуша една цигара, за кратко. Предупредих синовете си да карат покрай кооперацията на сянка, защото има паркинг отпред и преминаващи коли. Тогава по-малкият ми син ми каза, че една жена ме вика. Отидох и видях едната от служителките във фирмата, която започна да ръкомаха и крещи, че не се издържа от тези тротиненки. Караше ни да отидем на слънцето", разказа майката.

Тя обяснила, че са там за кратко и че по-надолу е слънце.

“Малкият стои и гледа, тя крещи, идва и другата и започва да казва, че ще си паркирам колата там, за да не минават. Аз им отговарям, че са деца, ще заобикалят колата и пак ще карат там, че е добре да си затворят вратата. Тогава едната служителка измъкна една стълба и два кашона и ги просна на земята, като каза: Нека сега да видим как ще минават и застана със скръстени ръце. Възмутих се и качих децата горе. Бяхме там в най-подходящото време за децата да са на вън - между 11 и 12 часа. Когато се качихме 5-годишният ми син ме попита: "Мамо, за това ще идем ли в затвора?". Толкова много се е стресирал и уплашил. Сега продължава да ми задава този въпрос", разказа още майката.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Isterichni-sluzhitelki-vuzmutiha-maika-v-Plovdiv-1324709
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.