Шофьор се ядоса след ПТП: Бърза лява лента за изпреварване има само на магистралата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 05.08.2022Коментари ()36398
© Фейсбук
За катастрофа на един от изходите на Пловдив научи Plovdiv24.bg. А именно - този за Труд. Ударили са се два леки автомобила, като единият от тях е таксиметров. Това даде повод на потребител на социалната мрежа Фейсбук да напише следния коментар:

"За всички, които явно не си знаят правилника за движение по пътищата - от моста на "Ален Мак" в посока Карлово до табелата за изход от Пловдив ограничението на скоростта е 50 км/ч.

От табелата за изход в посока Карлово до кръговото на Труд ограничението е 60 км/ч. За всички онези с лъскавите автомобили и тези, които все бързат за някъде - бърза лява лента за изпреварване има само на магистралата.

В града и специално на този път лявата лента е със същото ограничение от 60 км/ч, както и дясната лента и в този случай всеки шофьор може да се движи в най-удобната за него лента с ограничението, което е наложено от пътните знаци, изключение правят автомобилите със специален режим!

Карайте адекватно и разумно, защото в ударения автомобил, недай си Боже, може да е вашето или нечие дете! Снимката е от преди няколко минути. Карайте внимателно!"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shofyor-se-yadosa-sled-PTP-Burza-lyava-lenta-za-izprevarvane-ima-samo-na-magistralata-1320495
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.