Ето как вървят ремонтите в съседно на Пловдив село
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:47 / 19.07.2022Коментари ()5262
©
До дни няколко десетки семейства в село Брестник ще се радват на нова улица. Ремонтните дейности по улица " атриарх Евтимий" започнаха в присъствието на кмета на община "Родопи" Павел Михайлов, кмета на селото Атанас Шопов и заместник-кмета Емилия Иванова.

Отсечката е с изградена ВиК инфраструктура, но  асфалтът е силно разрушен, а върху по-голямата част от платното той липсва напълно. Затова старата настилка ще бъде почистена и върху нея ще бъде положен плътен асфалтобетон.

"Излишно е да казвам, че състоянието на инфраструктурата в нашите населени места е дългогодишен  проблем. Затова политиката ни, като ръководство, е да правим ремонти на големи участъци от пътното платно, които не подлежат на изкърпване", коментира кметът Павел Михайлов.

В разговор с жители на селото кметът сподели, че летните месеци ще бъдат натоварени откъм ремонти по всички населени места. В Брестник предстои да започне основен ремонт на улица "Петър Берон"- II  и III част, ремонт на улица "Димитър Благоев" , проектиране на основен ремонт на улица "Райко Даскалов". Най-малките ще се радват на нова детска площадка. Около параклис "Св. Андрей Първозвани" ще бъде изградена нова туристическа инфраструктура.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Eto-kak-vurvyat-remontite-v-susedno-na-Plovdiv-selo-1309855
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.