Борисов с тежки обвинения към Петков: Свидетели сме на един страхлив премиер!
© Фейсбук
Свидетели сме на един страхлив премиер. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изявление, предаде репортер на Sofia24.bg. Той заяви, че се е запознал с текстовете от проекта на решение на Съвета на ЕС и преговорната рамка за Северна Македония и Албания.

"Вчера се наслушах на смелчаци. Как не ги е било страх - от какво? От мечка? Премиерът и управляващото мнозинство взимат и тежки, и непопулярни решения, когато се отстоява принципът. А принципът в момента е, че Запад, НАТО, Европа - искат разширяване на Балканите. Кой започна това разширяване? Кой направи договора за добросъседство? Към този момент аз действително не мога да си представя как премиер, най-важната тема за Европа, Америка, за нас - той казва, че не я е чел. Ами да му я предоставим, да я прочете. Вчера отново излъга, че ще отиде на съвет, ще обвини ГЕРБ и опозицията, че някой му пречи да внесе предложение от МС в парламента. Кой е тоя някой? Кой му пречи? Защо е този страх? Нали е много смел, от кой се страхува?", каза Борисов.

"Кирил Петков си позволява да лъже в Брюксел, че на Слави Трифонов министърката му пречи, че ГЕРБ му пречат на честното, лъжливо момче. И който не е с него е мафия!", ядоса се Бойко Борисов.

Повече вижте във видеото.



Още по темата: общо новини по темата: 976
10.05.2024 »
20.03.2024 »
06.03.2024 »
06.01.2024 »
13.12.2023 »
24.10.2023 »
предишна страница [ 1/163 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-s-tezhki-obvineniya-kum-Petkov-Svideteli-sme-na-edin-strahliv-premier-1291246
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.