Един от най-модерните комплекси в Пловдив вече с Акт 14
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 15.06.2022Коментари ()16747
©
Строежът на компактната и елегантна жилищна сграда в близост до хотел "Санкт Петербург“ напредва с бързи темпове и вече притежава АКТ 14. Съвсем скоро ще се открои и модернистичната й фасада, която освен с красив външен вид се отличава и със специални технически характеристики за атмосферен обмен. Премиум качеството на строеж е заложено във всеки детайл и изпълнение, а жилищната концепцията е ориентирана към висок стандарт и максимален комфорт.

Сградата е проектирана спрямо спецификите на Пловдив и неговия климат, затова част от апартаментите се предлагат с просторни, панорамни тераси.

Търговските пространства, разположени на кота нула, са предвидени да предоставят спектър от качествени услуги и развлечения за живущите в сградата и района.

Местоположението на SP Residence е следващото предимство в избора на търсещите качествено жилище в отлично развит, централен район на града. Сградата се намира в един от най-комуникативните райони на квартал "Кършияка“ с бърз
©
и лесен достъп от и до бул.“България“ и ул.“Победа“.

Търговската политика на SP Residence осигурява гъвкави условия за закупуване на жилище както с помощта на изгодни месечни отстъпки от цената на апартаментите, така и със специални преференции за банково кредитиране, и индивидуално отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0888 033 044

www.spresidence.bg
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Edin-ot-nai-modernite-kompleksi-v-Plovdiv-veche-s-Akt-14-1285874
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.