Превозвачите обвиняват властта в саботаж
© Фейсбук
Както по-рано ви съобщихме и беше обявено от председателя на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова, превозвачите са блокирани и не могат да влязат в София. Поради тази причина те спряха движението по бул. "Цариградско шосе". Това стана ясно от кадри, разпространени във Фейсбук от Съюза на международните превозвачи, научи Sofia24.bg.

"Опитват се да ни саботират и не ни пускат да влезем в центъра, въпреки че имаме издадено разрешение от Столична община и е съгласувано със СДВР. Въпреки това центърът не е разчистен и не ни позволяват да влезем с камионите в София", казва авторът на видеото. 

"Ние сме поставени пред избора дали да спазим закона и да влезем там, където ни е разрешено да протестираме или да стоим тук и да бъдат насочени срещу нас всички негативни реакции на хората, защото според правителството ние сме лошите и безотговорните. В момента се оказа, че държавата, правителството са безотговорни. Няма смели мъже в правителството, които да понесат отговорността от решението си. Ние нямаме политически искания! Всички наши искания са чисто икономически!", заяви един от протестиращите. 

Превозвачите бяха категорични, че въпреки забраната имат намерение да тръгнат към центъра на София. 

Повече вижте във видеото.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Prevozvachite-obvinyavat-vlastta-v-sabotazh-1263826
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.