Кулеба: Вашето послание е "Умрете защитени"
©
Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и кой колко струва. Това каза по време на брифинг в Народното събрание министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и кой колко струва. Тези снимки са само една капка от всичките страдания, болката и също така куража и смелостта на нашия народ. Това е една капка в един огромен океан, но винаги трябва да оставаме верни на себе си. Не може да повярвате колко пъти от началото на войната съм чувал рационални обяснения, аргументи за това защо някой не може да помогне на Украйна. Тези хора са много рационални, но проблемът е, че те си играят с нас, те не са искрени.

Тези, които искат да помогнат винаги намират начин да го направят. Тези, които обявяват, че застават зад определени принципи и ценности трябва да помогнат сега на Украйна. Всеки, който намира някакви причини да не изрази своята позиция, да не натисне копчето и да не помогне - той подкрепя агресора", каза Кулеба. 

По време на война всеки нормален и разумен човек трябва да бъде на страната на жертвите, а не на агресорите, категоричен бе министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба.

И коментира по интересен начин помощта от страна на България с жилетки и шлемове: "Вашето послание е "Умрете защитени", каза той.

Повече вижте във видеото.



Още по темата: общо новини по темата: 4445
06.05.2024 »
04.05.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
предишна страница [ 1/741 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kuleba-Vasheto-poslanie-e-Umrete-zashtiteni-1254396
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.