Кирил Петков и Асен Василев учредяват партия в Пловдив
Автор: Диана Бикова 09:24 / 14.04.2022Коментари ()6647
© Plovdiv24.bg
Партия "Продължаваме промяната" ще бъде учредена в петък, 15 април, в Пловдив. Учредителното събрание ще се проведе в Конгресния център на панаира с участието на 600 делегати от цялата страна, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Партията ще има двама съпредседатели - Кирил Петков и Асен Василев, които са основните двигатели на проекта. На събранието ще се изберат ръководни органи - национален, изпълнителен и контролен съвети, както и ръководители на регионалните структури.

Пловдив е избран, тъй като тук е постигнат най-добър изборен резултат. Градът е предпочетен и заради чисто географското удобство, че се намира почти в центъра на страната, обясни за медията ни активистът от пловдивската структура Весела Балева. 

Учредителното събрание е насрочено с начало 18.00 часа, а преди това се предвижда брифинг за медиите. Късният час на събитието е избран заради натоварената програма на премиера Кирил Петков. Рано сутринта в събота министър-председателят ще излети от летище "Пловдив" за Битоля, където ще бъде открит новият офис на българския културен център "Иван Михайлов".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kiril-Petkov-i-Asen-Vasilev-uchredyavat-partiya-v-Plovdiv-1250008
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.