Пловдивчанка: Официално бяхме излъгани!
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 19:10 / 27.03.2022Коментари ()21529
Читателка се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за проблем в града ни: "Здравейте, пиша Ви във връзка с тази статия, която публикувахте неотдавна! Много пъти предлагахме поставяне на пешеходна пътека на кръстовището на ул. "Скопие" и ул. "Горно Броди" - без успех.

Живущи точно тук на това място многократно сме подавали сигнали и жалби в общината, както и в другите инстанции, отговарящи за организацията движението! Изпращам Ви подробна информация за неглижирането на проблема!

Неведнъж предупреждавахме, че някое дете ще бъде блъснато предвид местоположението и натовареното движение и потока от хора, особено деца, предвид училището и детската градина наблизо!

Вижте неглижирането от страна на институциите! Кметство, ОП ОКТ, полиция, а и директори на основното училище и ДГ "Албена"! Защо? 

Предложихме изграждане на пешеходна пътека с наши средства, дори осветление, но това също не беше приветствано!

Напротив, както ще видите в приложените снимки в кореспонденцията ни - официално бяхме излъгани, че предложението ни ще бъде разгледано на Дневния ред в ОП ОКТ, но в него такова внесено от общината липсва?! тоест никой от тези хора, дори не се интересува от това децата ни да пресичат безопасно"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Oficialno-byahme-izlugani-1238856
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.