Думите на един български лекар: Добротата не се измерва с пари, тя е винаги нещо безплатно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 17.03.2022Коментари ()2645
© БГНЕС
За трета поредна година Държавната агенция за закрила на детето ще отличи на церемония днес в София хора с големи сърца, които по различен начин са помогнали, подали са ръка, за да накарат някое дете и семейството му отново да повярват, че добротата съществува. 

Един от тях е светилото в медицината д-р Дончо Дончев, който е специалист по УНГ във ВМА и е помогнал на стотици деца да чуват. 

Д-р Дончев е работил на различни нива като военен лекар, има една от най-престижните кариери по време на военни конфликти. Има натрупан опит от няколко задгранични мисии в Грузия, Ирак, Косово, Босна и Херцеговина, Словения, Румъния, Македония. Работил е в Оперативната Щабквартира на НАТО в Неапол, Италия 2007 - 2010 година. 

"Добротата не се измерва с пари, тя е винаги нещо безплатно. Винаги трябва да даваш най-доброто от себе си, да подхождаш максимално сериозно. Всеки конфликт опустошава детството на малките", сподели д-р Дончев.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Dumite-na-edin-bulgarski-lekar-Dobrotata-ne-se-izmerva-s-pari-tya-e-vinagi-neshto-bezplatno-1232663
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.