Пловдивчанка: След като прочетох новината, бях в шок!
Автор: Георги Кирилов 13:26 / 10.03.2022Коментари ()16616
©
Архивна снимка
Читателка на Plovdiv24.bg остана шокирана от видяното на автомагистрала "Тракия" край Пловдив. Поводът - новината ни от днес сутринта "Прегазиха пешеходец на АМ "Тракия". Даваме думата на жената веднага:

"Здравейте, редакция, сутринта минах оттам. В лявата лента имаше кръв и плът като от прегазено животно. След като прочетох новината, бях в шок, че това може и да са човешки останки! Моля да направите проверка и да се установи дали и кой не си е свършил работата по този случай. Мястото е между 132-и километър и отбивката за Раковски".

Репортер на медията ни се свърза с представител на министерството на вътрешните работи. Според него при снощната трагедия пешеходецът първоначално е бил ударен от един автомобил, а после най-вероятно през тялото са минали и други МПС-та.

По принцип в такива случаи се правят огледи и след приключването им медицински лица вдигат трупа на загиналия. Макар и много малка все пак съществува вероятност въпросните останки от днес сутринта да са на блъснато животно и да нямат връзка със снощния инцидент.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-Sled-kato-prochetoh-novinata-byah-v-shok-1228099
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.