Родители и учители от ДГ "Десислава" с подкрепа за нуждаещи се тракийци
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 12:00 / 18.12.2021Коментари ()776
©
В навечерието на най-светлия празник – Рождество Христово, родителите на възпитаници на Детска градина "Десислава" в "Тракия", организираха дарителска акция в подкрепа на нуждаещи се жители на района. С подкрепата на екипа на детското заведение с директор Жана Петрова бяха събрани консерви, захарни изделия и пакетирани храни – олио, ориз, захар, леща и др.

Служителите на кметството помогнаха в организацията на благотворителната инициатива и 60 семейства вече получиха своите празнични пакети. В раздаването на продукти днес се включи и главният учител на ДГ "Десислава" Гергана Кънева.

"Рождественските празници изпълват сърцата с надежда, топлота и щедрост. Благодаря на нашите съграждани за добрината и за съпричастността им към хората в затруднено положение. Адмирации към всички, които инициираха и организираха тази доброволческа акция", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Roditeli-i-uchiteli-ot-DG-Desislava-s-podkrepa-za-nuzhdaeshti-se-trakiici-1177025
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.