Изрод избива котки в пловдивски квартал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 06.10.2021Коментари ()8358
© Plovdiv24.bg
Изрод избива котки в пловдивски квартал - за това информира читателка на Plovidiv24.bg! Даваме й думата сега:

"Здравейте! Спешно желая да ви помоля за помощ и съдействие. От две-три седмици насам някой изрод трови котките в "Каменица 2". Живея на улица "Месемврия". В района живееха няколко котки, които аз самата понякога съм хранила. Те си бяха тук от години, местните се грижеха за тях и на никого с нищо не пречиха.

Преди 2-3 седмици в градинката пред входа ми открих мъртво едно от котенцата, което се роди тази пролет. По телцето му нямаше рани, кръв и изглеждаше като натровено. Тогава ми направи впечатление, че отдавна не съм виждала писаните, които всеки ден спяха и обикаляха пред кооперацията. От този момент всеки ден се оглеждам за тях, търсих ги и по другите улици, но така и не ги открих.

В понеделник сутринта намерих един от котараците на асфалта отново пред входа. Първото нещо, което забелязах, беше, че от устата на животинчето е изтекла бяла пяна, по тялото нямаше следи от насилие. Тогава вече съмненията ми, че котките са били умишлено отровени се потвърдиха на 100 процента.

За огромно съжаление не знам кой е извършителят, но със сигурност ще следя кой храни котките около съседните кооперации. Някак се превърна в ежедневие разни психопати да убиват безнаказано уличните животни, а хората да се примиряват с факта, че нищо не можело да се направи.

Аз обаче смятам, че никой на този свят няма право да отнема чужд живот и рано или късно този жесток отровител ще понесе отговорност за безскрупулните си постъпки. Ще подам жалба и в местото районно управление, искрено се надявам някой полицай поне този път да се размърда и поне да се извърши проверка по случая. За доказателство изпращам снимки на мъртвите котки, които намерих. Благодаря за отделеното време! Хубав ден!".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izrod-izbiva-kotki-v-plovdivski-kvartal-1132293
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.