Исторически ден за Белащица!
Автор: Диана Бикова 10:31 / 28.09.2021Коментари ()8452
Първа копка за канализация в село Белащица направиха кметът на община "Родопи" Павел Михайлов и на населеното място Костадин Николов, предаде репортер на Plovdiv24.bg от мястото на събитието.

За изграждането на канализационната мрежа в общинския бюджет са заложени близо 50 000 лева. Проектът ще се осъществява на два етапа, като за всеки от тях са обявени обществени поръчки. 

"Днес е исторически ден за село Белащица, защото ще правим първа копка на канализацията. Това е дългоочакваният ремонт от толкова години. Надявам се да продължаваме. Искаме да изкажем благодарност на хората от община "Родопи" в лицето на кмета г-н Михайлов, който обеща и изпълни обещанието да направим първа копка и стартиране изграждането на канализация на село Белащица" - каза пред камерата ни кметът на селото Костадин Николов.

"Днес правим копка на дългоочаквано събитие – канализация на т. нар. военен блок в Белащица – проект, който започнахме още в началото на мандата. Радвам се, че ще решим този проблем. Няма да спрем дотук и ще продължим с инфраструктурните промени в селата Белащица, Брани поле" - подчерта кметът на община "Родопи" Павел Михайлов

Общинският кмет съобщи, че има намерение да се направят проекти за канализация за всички села в "Родопи", но уточни, че за тях се надява на помощ от държавата.

Подробности гледайте в прикаченото видео!



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Istoricheski-den-za-Belashtica-1129360
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.