Легендарен пловдивски радиоводещ отново във вихъра си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 25.09.2021Коментари ()2300
©
Кой пловдивчанин не би искал да танцува на музика, пускана на живо от самия Тома Спространов?

"Пулсиращи тепета – LIVE" е музикалното събитие, в което легендарният радиоводещ и меломан Тома Спространов ще събере на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и музиката. Мястото е култовото “Артнюз кафе" на улица "Отец Паисий“, а датата е 25 септември от 19.00 ч.

"Очаква ни една незабравима вечер, в която границите между поколенията ще бъдат удавени в танци“, обещават организаторите от проекта "Пулсиращи тепета“.

Диско, фънк, ню уейв (и не само!) ще си дадат среща на дансинга пред "Артнюз кафе“, водени от безпогрешния музикален вкус на Томата. Заедно с него зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q.

Събитието "Пулсиращи тепета - LIVE" е част от програма “Наследство“ на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“. Предстои към този проект и заснемането на документален филм за легендарния Тома Спространов.

Организаторите не крият, че кадри от събитието "Пулсиращи тепета – LIVE" ще бъдат включени в бъдещия филм и се обръщат към пловдивчани: "Ще се видим не "от другата страна на плочата“, а в долния край на "Отец Паисий“.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Legendaren-plovdivski-radiovodesht-otnovo-vuv-vihura-si-1128450
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.