Сватба в Пловдив след уникалното предложение за брак по въздух
Автор: Диана Бикова 12:25 / 26.06.2021Коментари ()9554
©
Помните ли нестандартното предложение за брак във въздуха над Пловдив? При скок с парашут старши лейтенант Никола Величков развя плакат с надпис: "Десислава Тенчева Тенева, ще се омъжиш ли за мен?", а когато се приземи - коленичи пред любимата си и й предложи пръстен. 

Половин година по-късно Никола Величков и Десислава Тенева официално стават семейство. Двойката е избрала ритуалът да се проведе в зала "Тракия". Кметът Здравко Димитров няма да може да изпълни обещанието си да ги ожени, заради здравното си състояние. Градоначалникът обаче не е забравил ангажимента си и изпраща на младоженците подаръци и комплименти. Те ще бъдат предадени на младото семейство от директора на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева. 

Никола и Десислава служат в 24-та авиобаза Крумово. Романтичното предложение за брак е подготвяно старателно от всички колеги на младия мъж и е запазено в пълна тайна от любимата му. На демонстрационните скокове за Деня на парашутиста миналия ноември ст. лейтенант Величков скача последен и след отварянето на парашута разпъва и плаката. 

В зала "Тракия" в събота ще има общо три сватби, а в централния Дом на младоженците - седем. На следващия ден нови пет двойки ще си кажат заветното "да" и ще заживеят официално под един покрив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Svatba-v-Plovdiv-sled-unikalnoto-predlozhenie-za-brak-po-vuzduh-1098704
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.