Представят нова образователна програма за учители в Младежки център Пловдив
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 05.06.2021Коментари ()1238
©
Нова образователна програма "Младите (въз)действат“ ще бъде представена на пръв път днес, 5 юни, на организирания от ОП "Младежки център Пловдив“ образователен форум "Извън формата“. Тя е базирана на опита на екипите на младежките центрове в страната в неформалното образование, дигитално-медийната грамотност и "меките“ умения.

Темата на това издание на форума е "Въздействай в Новото време“. Казусите в него ще провокират всички, работещи в образователната и социална сфера, да намерят различен подход към реалните потребности на децата и младежите. Системният фамилен психотерапевт Иван Павлов ще засегне темата за "Видимото и невидимото при работа с деца и млади хора“- как чрез преживелищен метод да се постигне по-задълбочен анализ на взаимоотношенията между децата, младежите и авторитетите.

Форумът е насочен към представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи в образователната, социалната и културната сфера. Входът е безплатен, с предварителна регистрация тук: https://forms.gle/nQRcqfg3FA9rPGqH7.

Събитието е част от проект "Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstavyat-nova-obrazovatelna-programa-za-uchiteli-v-Mladezhki-centur-Plovdiv-1091443
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.